Om os

Q: Hvem står bag Motor Power?

A: Motor Power DK er stiftet af Jesper Bacher. Jesper er uddannet revisor og har gennem 22 år arbejdet som økonomidirektør i forskellige vækstvirksomheder. I perioden 1993-2009 drev han sideløbende med sit normale arbejde også et respekteret tunings-firma, og knækkede allerede dengang koden til at få lovliggjort tuninger fra førende tyske producenter her i Danmark.

 


Q: Hvorfor vælge en tuning fra Motor Power?

A: Hvis du prioriterer et premium-produkt, der både er fuldt lovligt og leveres med en udvidet garanti, og som er testet og godkendt efter samme foreskrifter som din bil er, finder du de rigtige produkter hos os. Samtidig kan du være i trygge hænder, da vi har indgående kendskab til både tuning, biler og lovgivning. Endvidere samarbejder vi med de absolut førende producenter af high performance-tuning til tyske og svenske biler i luksus-segmentet.

 

 

Q: Hvordan bestilles en tuning?

A: Under menupunktet "Bestil tuning" finder du dit bilmærke og -model. Her kan du se vores udvalg af tuninger, der er lovlige i Danmark. Find din specifikke model ud fra motorvariant, årgang og standard-motoreffekt (HK). I nogle tilfælde findes den samme motor med forskellige motorkoder, som kan have betyning for dit valg af tuning og for effektforøgelsen. Husk at kontrollere at din bils motorkode stemmer overens med motorkoden tuningen passer til. Vælg tuning, eventuel ekstra garanti og dokumentation til lovliggørelse samt montering og tryk "Bestil". Så ringer vi dig op og aftaler hvornår.

 

 

Q: Hvor kan man få tunet sin bil henne?

A: Din motortuning kan monteres hos dit autoriserede mærkeværksted eller hos en af vores samarbejdspartnere. Vi udvider hele tiden antallet af samarbejdspartnere, da vi har en ambition om at tilbyde montering over det meste af landet. Skal du have garanti på din motortuning, er det vigtigt at monteringen foretages af et autoriseret mærkeværksted eller hos en af vores samarbejdspartnere, da de er uddannet i montering af vores produkter, og det er krævet, at de kvitterer for monteringen, for at garantien dækker.

 

 

Q: Hvilke producenter samarbejder vi med?

A: Motor Power samarbejder med de 6 vigtigste tyske producenter af motortuning: AC SCHNITZER til BMW og MINI. BRABUS til Mercedes-Benz. TECHART til Porsche, ABT SPORTSLINE til Audi, Volkswagen, Lamborghini, Seat og Skoda, HEICO SPORTIV til Volvo samt OETTINGER til Volkswagen, Audi og Seat. Fælles for disse 6 producenter er den høje kvalitet på deres produkter, at deres motortuninger findes i en særskilt motortuning, at de leverer dokumentation til lovliggørelse i Danmark samt at de leverer en udvidet garanti eller garantiforsikring, som sikrer dig imod ubehagelige overraskelser.