BRABUS i Danmark

BRABUS har udviklet og bygget højtydende eksklusive biler i mere end 40 år og omdanner køretøjer fra Mercedes-Benz til stilfulde unikke superbiler – made in Germany. BRABUS er aktiv i mere end 100 lande over hele kloden og er stadigvæk en ejerledet virksomhed den dag i dag.

 

Lidenskaben for biler, innovation, maksimal ydeevne, forfølgelsen af det ypperste – men også en følelse af æstetik og funktionalitet...

Rekordsættende innovation

Igennem fire årtier har kendetegnene for BRABUS været: Motorer, der giver det mægtige skub fremad - et skub der fortsætter og føles uendeligt. Hele tiden nye modeller. Mere og mere slagvolumen, flere hestekræfter, mere drejningsmoment. Mere og mere innovation. Flere og flere indvendige detaljer, mere sikkerhed, mere miljøvenlighed. Mere og mere eksklusivitet. Og flere og flere rekorder.

Forpligtet til at præstere

Det er lidenskaben for biler, løftet om maksimal ydeevne, ønsket om perfektion, forfølgelsen af det ypperste, men også en følelse af æstetik og funktionalitet, der gør standardbiler til BRABUS-biler. Det er kunsten at lave biler, både store og små, der afspejler den seneste nye teknologi og sikkerhed - gang på gang. Simpelthen state-of-the-art.

Enestående garanti på motoroptimering

BRABUS yder altid 3 års garanti på selve kittet, der anvendes til motoroptimering. Derudover gives fuld BRABUS-garanti på stort set hele bilen, i op til 3 år fra første registreringsdato eller til den har kørt 100.000 km., hvad end der kommer først. Garantien dækker reparation hos et autoriseret Mercedes-Benz-værksted efter eget valg.

 

 

 

 

Besøg Brabus.com

© MotorPower :: Design af Visuelt