Dokumentation til lovliggørelse af motortuning i DK

Dokumentation til lovliggørelse af motortuning i DK

1.995,00 DKK

Dokumentation for tuningens lovlighed efter de særlige danske regler,

udarbejdet efter Færdselsstyrelsens retningslinier.

Er et lovkrav, hvis bilen anvendes til kørsel på offentlig vej!

Motor Power DK er de eneste, der leverer lovlige motortuninger!

Lagerstatus: På lager
stk.

Tilkøb et dokument udarbejdet efter Færdselsstyrelsens retningslinier, hvoraf det fremgår hvordan motortuningen har påvirket din bil, så du kan få indført i bilens papirer at den er motortunet.

 

I Danmark findes særlige lovkrav til dokumentation i forbindelse med motortuning. I andre lande kan man nøjes med en TÜV-godkendelse, men i Danmark kræves yderligere dokumentation for blandt andet støj, sikkerhed og miljøpåvirkning. Derudover kræves yderligere dokumentation for eventuelle ændringer i brændstofforbruget, idet det danner grundlag for den grønne ejerafgift, der opkræves løbende.

 

Motor Power DK er det eneste i Danmark, der kan levere denne dokumentation til vores motortuninger!
 
Når du modtager dokumentationen, skal du medbringe den, TÜV-godkendelsen (som altid medfølger med vores motortuninger) og bilens originale registreringsattest til din lokale synshal og bede om at få motortuningen registreret som en konstruktiv ændring. Det skal du betale et gebyr til synshallen for.

 

Alternativt kan du lade os står for dette for bare kr. 995,- inkl. moms ved at vælge produktet vedrørende syn af konstruktive ændringer nedenfor.
 
Vælger du ikke at tilkøbe dokumentationen til lovliggørelse vil du blive bedt om at udfylde et dokument, hvor du på tro og love erklærer at motortuningen udelukkende vil blive anvendt til motorsport.

 

Anvender du motortuningen på offentlig vej, uden at have tilkøbt dokumentationen og fået indført motortuningen i bilens papirer som en konstruktiv ændring, vil din bil være ulovlig, og din forsikring ikke dække, hvis du er impliceret i et færdselsuheld. Du vil dertil få tillagt skyld, som følge af at bilen ikke er lovlig.
 
Motor Power DK er de eneste i Danmark, der leverer fuldt lovlige motortuninger!

 

* Kan udelukkende købes som supplement til motortuninger købt hos Motor Power DK *