MotorPower Minis

MotorPower Minis er den særskilte afdeling af MotorPower Leasing, som specialiserer sig i de smukke og populære MINI’er

 

Filosofien bag MotorPower Leasing centrerer sig omkring det unikke og luksuriøse. Med deres originale design og store muligheder for at tilføje lækre detaljer og ekstraudstyr står de smukke MINI’er stærkt sammen med vores øvrige biler. Derfor var det ikke en svær beslutning at inddrage dem i vores sortiment og lancere MotorPower Minis, der udelukkende tilbyder MINI’er. Ligesom resten af MotorPower Leasings forretning er MotorPower Minis et resultat af et ekstraordinært internationalt samarbejde, der gør det muligt for os at anskaffe unikke biler af særlig høj kvalitet.

 

Vores modeller repræsenterer alt det bedste fra MINI’ens univers, hvor kvalitet og klassisk elegance møder provokerende originalitet.

 

I MotorPower Leasing får vi vores kommission fra vores leverandører. Dette er ikke tilfældet med MotorPower Minis, og derfor tillægges en beskeden avance, sådan som det er tilfældet med langt de fleste leasingaftaler i Danmark. Værditabet på bilerne er trods avancen lavt, og vores priser er blandt de absolut bedste på det danske marked. Vi arbejder målrettet og kontinuerligt på at etablere de bedste og mest fordelagtige leasingaftaler for vores kunder, og at informere om de faldgruber og muligheder, der findes i leasingverdenen.

 

Besøg MotorPower Mini's website

© MotorPower :: Design af Visuelt