Om MotorPower

 

Vision og mission

MotorPower drives af ambitionen om, at levere den optimale ydelse både i forhold til produkt og service. Personer, der investerer i en premiumbil, skal have muligheden for at udnytte bilens fulde kapacitet og nyde bilens egentlige kraft uden at bekymre sig om sikkerhed eller øget slitage. Disse biler er udviklet til perfektion, og hver detalje er gennemtænkt og gennemarbejdet – også bilens fulde kraftpotentiale og kapacitet. Dette potentiale, som manifesterer sig i en exceptionel køreglæde, fortjener at blive udløst og værdsat på en ansvarlig og kompetent måde.

 

Historien bag

Founder af MotorPower, Jesper Bacher, har en baggrund som revisor og økonomidirektør, men han har sideløbende med sin karriere arbejdet med motoroptimering af premiumbiler i mere end 20 år. Hans passion for bilerne og muligheden for at raffinere dem var det drive, der i sin tid gjorde det muligt for ham at etablere et unikt samarbejde med en række store internationale producenter.

 

Da Færdselsstyrelsen i 2006 formulerede en række exceptionelt hårde krav til tuning og motoroptimering, var Jesper Bacher opsat på at vise, at det er muligt at bruge motorens fulde kraft uden at risikere skader på bilen, øget forurening eller førerens sikkerhed. I samarbejde med anerkendte kvalitetsproducenter som OETTINGER, BRABUS og ABT SPORTSLINE lykkedes det ham at udvikle en effektiv og gennemtestet metode særligt formet til premiumbiler.

 

I dag er MotorPower Danmarks eneste udbyder af motoroptimering, der er fuldt ud lovlig og leveres med garanti og dokumentation.

© MotorPower :: Design af Visuelt